STEUN HET BABYHUIS

HELP KINDERLEVENS REDDEN!

Het huisvesten en verzorgen van baby’s en het begeleiden van moeders kost geld, veel geld. Jouw bijdrage is daarom van groot belang om het mogelijk te maken om meer baby’s en moeders een plekje te kunnen geven, zodat we er juist ook voor die moeders kunnen zijn die heel hard onze hulp kunnen gebruiken. Onze dank is bij voorbaat erg groot!

WIJ WAARDEREN ELK GEBAAR,
KLEIN OF GROOT!

Vul een bedrag naar keuze in …

Naam

E-mailadres

Bedrag €*


ideal
  • Eenmalig doneren
  • Gemakkelijk en snel via uw eigen bank
  • Veilig betalen
  • ANBI status
  • Je zit nergens aan vast

Het Babyhuis heeft de ANBI status, waardoor giften aftrekbaar kunnen zijn voor de belasting.

Je kunt natuurlijk ook direct storten op bankrekeningnummer NL74 RABO 0150 5241 96 t.n.v. Stichting het Babyhuis.

OF STEUN HET BABYHUIS OP EEN ANDERE MANIER

KOOP EEN BOEK!

Barbara Muller, oprichter van het Babyhuis, is schrijfster van o.a. de boeken ‘De Babyplanner de Babyplanner’ (geluk valt niet te plannen), ‘Omarm Me’ (sinds ze moeder is gaat Barbara tot het uiterste voor kinderen in nood) en ‘Het Orkest van de Engelen” (een sprankelende verhalenbundel over wonderen).

De opbrengst van haar boeken gaat naar Stichting het Babyhuis. Meer informatie over de boeken vind je op haar website barbaramuller.com

boeken-barbara-muller
boek
https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2018/12/sponsor.jpg

WORD SPONSER

Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan maatschappelijk ondernemen. Het Babyhuis kent inmiddels vele bedrijven die zich op allerlei manieren inzetten om baby’s en moeders in nood te helpen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

WORD AMBASSADEUR OF VRIJWILLIGER

De drijvende kracht van het Babyhuis zijn onze ambassadeurs en vrijwilligers. Als ambassadeur help je onze boodschap uit te dragen en geld en spullen in te zamelen opdat het Babyhuis doorlopend kinderen een veilige plek kan bieden. Als vrijwilliger draai je mee in het Babyhuis.

Contact ons voor meer informatie.

babyhuis-vrijwilligers
quote-babyhuis
Wat is het mooi om het Babyhuis van dichtbij mee te maken. Je hebt intensief contact met “onze” moeders. Door de nood die je dan ziet, het pad dat zij gaan, de worstelingen die er zijn, het verdriet en moeite die zij vaak meedragen, besef ik iedere keer weer hoe belangrijk onze Babyhuizen zijn. Een plek om tot rust te komen, een veilige plek waar zij en ook hun kindjes hulp en begeleiding krijgen, een luisterend oor en bovenal liefde!

Stichting het Babyhuis

Doneren

Steun ons en doneer eenmalig aan het Babyhuis, iedere gift is welkom, groot of klein.

Bank NL74 RABO 0150 5241 96