word-vriend-van-het-babyhuis

STEUN HET BABYHUIS

EN HELP ONNODIGE UITHUISPLAATSINGEN TE VOORKOMEN

NOTE DONATIE SPULLEN:

Het Babyhuis prijst zich gelukkig met zoveel lieve mensen die spullen aan ons doneren. Wij zijn daar ongelooflijk dankbaar en blij mee. Op dit moment zijn wij echter volledig voorzien van voldoende spullen, speelgoed en kleding en kampen zelfs met gebrek aan opslagruimte. Wij hopen dan ook dat u er iemand anders blij mee kunt maken. Heeft u weleens aan Stichting Babyspullen gedacht? Zodra wij gericht op zoek zijn naar iets zullen wij dit uiteraard kenbaar maken op onze social media.

Met welke artikelen zijn wij wel heel erg geholpen? Misschien heeft u dichte verpakkingen over van: luiers, billendoekjes, voeding, verzorgingsspullen voor moeder en kind, maandverband en tampons. Hier zijn onze moeders en baby’s heel erg mee geholpen. Deze artikelen kunt u afgeven in een van onze Babyhuizen in Schiedam, Dordrecht en Leiden. Bij voorbaat heel veel dank!

WORD VRIEND

DOE EEN EENMALIGE DONATIE

KOOP EEN BOEK

IK WORD VRIEND VAN HET BABYHUIS

EN DOE EEN JAARLIJKSE DONATIE

Samen vormen we een community; een gemeenschap van mensen die met elkaar betekenis willen hebben in het leven van kwetsbare moeders en kinderen. Mensen die een liefdevolle vuist willen maken tegen het onnodig scheiden van een moeder en haar pasgeboren baby. Die vertrouwen hebben in een betere wereld, waar gestuurd wordt op kracht in plaats van macht. Een community die het mede mogelijk maakt in iedere provincie een Babyhuis te starten. Om meer moeders en kinderen een kans te geven op een toekomst samen.

Naast eeuwige dank geven wij jou in ruil voor je  jaarlijkse donatie graag iets terug. Zo word je uitgenodigd voor onze symposia en ontvang je onze digitale nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Klik op onderstaande button om direct het formulier online in te vullen en te ondertekenen. Makkelijk en snel!
U ontvangt een kopie daarvan direct per mail en wij zullen uw gegevens gaan verwerken.

Vul dit formulier online in. U kunt het formulier ook downloaden, digitaal ondertekenen en mailen naar info@het-babyhuis.nl of print het formulier uit, vul uw gegevens in, mail deze naar info@het-babyhuis.nl of stuur deze per post naar Stichting het Babyhuis, Brouwersdijk 211, 3314 GL Dordrecht.

online-form-icon
pdf-icon

Het Babyhuis heeft de ANBI status, waardoor giften aftrekbaar kunnen zijn voor de belasting.

EENMALIGE DONATIE

WIJ WAARDEREN ELK GEBAAR,
KLEIN OF GROOT!

Vul een bedrag naar keuze in …Bedrag


ideal
  • Eenmalig doneren
  • Gemakkelijk en snel via uw eigen bank
  • Veilig betalen
  • ANBI status
  • Je zit nergens aan vast

Je kunt natuurlijk ook direct storten op bankrekeningnummer NL38 RABO 0313 8364 69 t.n.v. Stichting het Babyhuis.

Het Babyhuis heeft de ANBI status, waardoor giften aftrekbaar kunnen zijn voor de belasting.

KOOP EEN BOEK!

Barbara Muller, oprichter van het Babyhuis, is schrijfster van o.a. de boeken ‘De Babyplanner’ (geluk valt niet te plannen), ‘Omarm Me’ (sinds ze moeder is gaat Barbara tot het uiterste voor kinderen in nood), ‘Kind zonder stem’ (het slot van de trilogie), ‘Liefs van Keet’ (over de avonturen van een hond met heimwee), ‘Het Orkest van de Engelen’ (een sprankelende verhalenbundel over wonderen) en ‘Onbesuisd’ (realistisch, heftig, rauw en met humor geschreven roman over Tinnitus).

De opbrengst van haar boeken gaat naar Stichting Beschermde Wieg. Meer informatie over de boeken vind je op haar website barbaramuller.com

Het nieuwste boek van Barbara Muller is Lief, liever liefde, een must-have voor mensen die aangeraakt willen worden door de liefde. Een unieke, ontroerende bundel van zienswijzen over de liefde vanuit het perspectief van kinderen en ouderen.

lief-lieverliefde
boeken-barbara-muller
boek
https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2018/12/sponsor.jpg

WORD SPONSER

Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan maatschappelijk ondernemen. Het Babyhuis kent inmiddels vele bedrijven die zich op allerlei manieren inzetten om baby’s en moeders in nood te helpen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

WORD AMBASSADEUR OF VRIJWILLIGER

De drijvende kracht van het Babyhuis zijn onze ambassadeurs en vrijwilligers. Als ambassadeur help je onze boodschap uit te dragen en geld en spullen in te zamelen opdat het Babyhuis doorlopend kinderen een veilige plek kan bieden. Als vrijwilliger draai je mee in het Babyhuis.

Contact ons voor meer informatie.

babyhuis-vrijwilligers
quote-babyhuis
Wat is het mooi om het Babyhuis van dichtbij mee te maken. Je hebt intensief contact met “onze” moeders. Door de nood die je dan ziet, het pad dat zij gaan, de worstelingen die er zijn, het verdriet en moeite die zij vaak meedragen, besef ik iedere keer weer hoe belangrijk onze Babyhuizen zijn. Een plek om tot rust te komen, een veilige plek waar zij en ook hun kindjes hulp en begeleiding krijgen, een luisterend oor en bovenal liefde!

Stichting het Babyhuis

Doneren

Steun ons en doneer eenmalig aan het Babyhuis, iedere gift is welkom, groot of klein.