VACATURES

Stichting het Babyhuis biedt opvang, begeleiding en behandeling aan (aanstaande) moeders om hen te ondersteunen bij het moederschap. Daarnaast volgen zij het hulpverleningsprogramma. Wij kunnen dus niet zonder toegewijde professionele krachten.
Hieronder vind je onze huidige vacatures met vermelding van de locatie.
erkend-leerbedrijf
quote-babyhuis
Wat is het mooi om het Babyhuis van dichtbij mee te maken. Je hebt intensief contact met “onze” moeders. Door de nood die je dan ziet, het pad dat zij gaan, de worstelingen die er zijn, het verdriet en moeite die zij vaak meedragen, besef ik iedere keer weer hoe belangrijk onze Babyhuizen zijn. Een plek om tot rust te komen, een veilige plek waar zij en ook hun kindjes hulp en begeleiding krijgen, een luisterend oor en bovenal liefde!

Oproepcollega sociotherapeut

Locatie Leiden en Dordrecht

Op dit moment is ons team compleet en zijn er geen openstaande vacatures.

Misschien vind je het leuk om vrijwilligerswerk bij het Babyhuis te doen, kijk dan op deze pagina voor meer informatie en contactgegevens.



Wat doet het Babyhuis?

Stichting het Babyhuis biedt (tijdelijke) opvang, behandeling en begeleiding aan (aanstaande) moeders om hen te ondersteunen bij het moederschap. Moeders vinden hier de rust om in een huiselijke, veilige omgeving te wennen aan het moederschap. Met als doel het tot stand brengen van een veilige hechtingsrelatie tussen moeder en kind en het creëren van een verantwoorde vervolgsituatie. Het Babyhuis probeert hiermee onnodige uithuisplaatsingen te voorkomen.



Wie zijn wij?

In het Babyhuis werken wij op een kleinschalige, gelijkwaardige en vrolijke manier samen met het kernteam en vrijwilligers. Het Babyhuis is een platte organisatie, waarbij wij vaak omschreven worden als een dynamisch en innovatief team die buiten de kaders denkt en handelt. In het Babyhuis is een hands-on mentaliteit en denken wij in oplossingen. Er is voor iedereen voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling en stellen wij ons leerbaar op. Het Babyhuis houdt haar medewerkers vitaal door gezonde case-loads, invloed op roostering en een gezond leef- en werkklimaat.



Doel van de functie

Je ondersteunt en begeleidt moeders naar zelfstandigheid: huisvesting, inkomen, netwerk, werk, dagbesteding of scholing. Je coacht de moeder bij een positieve interactie met haar kind ten behoeve van een gezonde hechtingsrelatie. Je observeert, signaleert en adviseert bij schadelijk oudergedrag. Je werkt zowel nauw samen met het kernteam en de vrijwilligers. Je begeleidt zowel in groepsverband als individueel.



Profiel

  • Afgeronde MBO opleiding (specialistische doelgroepen of kraamzorg) of HBO opleiding (Social Work of Pedagogiek)
  • Je kan tegen een stootje en denkt oplossingsgericht en creatief
  • Je werkt met passie en lef en bent communicatief vaardig
  • Wisselende diensten behoren bij deze functie (dag/avond/weekend/slaapdienst)
  • Je bent ouder dan 21 jaar
  • Het Babyhuis is een rookvrij huis



Wat bieden wij?

  • Honorering conform CAO Jeugdzorg
  • Pensioenregeling Zorg & Welzijn
  • Een verrassende, energieke en huiselijke werkomgeving
  • Klein, dynamisch en transparant team waar iedereen zichzelf kan zijn
  • Trainingen, teamdagen en verbindingsactiviteiten



Ben jij enthousiast?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met locatie-coördinator, Danielle Kiele (06-48048379) of operationeel directeur, Anette Verwoerd (06-23457360)
Enthousiast geworden? Reacties ontvangen wij graag voor 13 mei naar info@het-babyhuis.nl

medewerkers

Stichting het Babyhuis

Doneren

Steun ons en doneer eenmalig aan het Babyhuis, iedere gift is welkom, groot of klein.