AMBASSADEURS

Zij dragen het Babyhuis een warm hart toe en stralend dit uit. Zij zijn het gezicht van het Babyhuis voor het organiseren van lokale events en houden de lokale en regionale pers op de hoogte.

Wat doen onze ambassadeurs?

Wat kun je je voorstellen bij deze waardevolle taak?

Onze ambassadeurs dragen het Babyhuis een warm hart toe en stralend dit uit. Zij zijn het gezicht van het Babyhuis. Organiseren lokale events zoals bijvoorbeeld een spinning, duurloop of avondvierdaagse. Ze staan op braderieën, beurzen, geven informatie op scholen, kerken, begeleiden evenementen en houden – in nauwe samenspraak met het landelijk bestuur – de lokale en regionale pers op de hoogte.
Creatieve en betrokken mensen, die tijd en energie vrij kunnen en willen maken om mee te werken aan de toekomst van kinderen in het Babyhuis. Mensen die hun talenten, kennis, ervaring en contacten ter beschikking willen stellen en zo hun bijdrage kunnen leveren aan een beter leven voor kinderen. Dat zijn de mensen waar het Babyhuis naar op zoek is.

De baby’s van nu zijn onze toekomst voor later. Het organiseren van lokale evenementen is een belangrijke taak van ambassadeurs. Denk aan een braderie waar je tweede hands spulletjes voor het Babyhuis kunt verkopen. Of is er een regionale duurloop in jouw omgeving waar je particulieren of bedrijven voor vindt die de lopers willen sponsoren. De school van je kinderen die iets organiseert ten behoeve van het goede doel. Wie weet is het Babyhuis wel een potentieel goed doel en kunt je de school daartoe enthousiasmeren.

Studentenverenigingen, service clubs en veel andere organisaties zijn veelal geïnteresseerd in het werk van het Babyhuis. Het bestuur komt graag langs om een presentatie te geven, met jou erbij als het gezicht van het Babyhuis.

manon-de-lange

Eigenaresse makelaarskantoor The Hague Real Estate ServicesMANON DE LANGE

Als moeder van 2 jonge kindjes, weet ik maar al te goed hoe belangrijk een stabiele omgeving voor kinderen is. Liefde, aandacht, ruimte voor ontwikkeling, vallen en helpen opstaan zijn voor mij hele belangrijke aspecten binnen ons gezin. Ik ben vereerd dat ik als ambassadeur mijn bijdrage mag leveren om deze aspecten terug te laten komen in het babyhuis.

Als eigenaar van The Hague Real Estate Services – makelaarskantoor in Den Haag – ben ik altijd bezig met verbinden. Namelijk onze huurders in contact brengen met verhuurders. De vraag om ambassadeur te worden van het babyhuis pak ik dan graag met beide handen aan. Hoe bijzonder is het als ik onze relaties kan proberen te verbinden aan dit prachtige nieuw te bouwen babyhuis in Leiden.
Hartelijke groet, Manon (06-21874097).

www.thehaguerealestate.nl

Directeur Stichting de SterMARIEKE VAN DEN BERG

Uit mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang, weet ik maar al te goed hoe belangrijk een liefdevolle en rustige omgeving voor kinderen is. Goede zorg, in combinatie met een stabiele thuissituatie, vergroot de kansen van de kinderen in de maatschappij. In dezelfde maatschappij leven ook kinderen die helaas geen goede start hebben, soms al vanaf (voor) hun geboorte.

Het Babyhuis biedt deze kinderen een veilige, warme plek en de zorg waar zij recht op hebben. Het Babyhuis is een fantastisch en nu al onmisbaar initiatief in Nederland voor alle kinderen en ouders die (tijdelijk) zorg nodig hebben.

marieke-van-den-berg
menno-van-der-horst

Eigenaar van MVGM MENNO VAN DER HORST

Menno van der Horst is financieel directeur en mede-eigenaar van MVGM. Vanuit MVGM ontzorgen wij eigenaren van vastgoed door het beheer, de makelaardij of taxatie te verzorgen. Een van onze kernwaarden is betrokkenheid. Deze betrokkenheid gaat verder dan alleen voor onze opdrachtgevers. We willen ook betrokken zijn voor onze huurders, onze medewerkers en de maatschappij om ons heen.

De maatschappij maken we met elkaar en als wij een bepaalde groep zien die in de verdrukking komt of tussen wal en schip dreigt te komen, willen wij ons inspannen om dit te voorkomen en op te lossen. Jonge moeders en vooral kinderen zijn een kwetsbare groep en verdienen een kans op een veilige en goede start. Door de toegewijde inzet van alle betrokken medewerkers en vrijwilligers zorgt het Babyhuis voor een warme, liefdevolle en geborgen omgeving waar moeder en kind tot rust kunnen komen en zich kunnen voorbereiden op de toekomst.

”Daarom ben ik trots dat MVGM als ambassadeur een bijdrage mag leveren aan het Babyhuis.” aldus Menno.

SchrijfsterYVONNE KEULS

Yvonne is één van de eerste Nederlandse schrijvers die sinds 1967 lezingen op scholen en in boekhandels en bibliotheken verzorgd. Daar groeit haar interesse voor de problemen van jongeren, die onderwerp van haar succesvolle boeken als in Het verrotte leven van Floortje Bloem en De moeder van David S. zijn. De moeder van David S. is overigens in meer dan 14 landen in vertaling verschenen.

yvonne-keuls
suzanne-klemann

ZangeresSUZANNE KLEMANN

Suzanne Klemann is een Nederlands zangeres. Ze is vooral bekend als één van de twee zangeressen van de popgroep Loïs Lane, die eind jaren 80 en begin jaren 90 populair was. In Loïs Lane zingt Suzanne Klemann samen met haar zusje Monique Klemann. Daarnaast is zij lid van de band Girls Wanna Have Fun.

Algemeen directeur KindergardenNICOLLE KRABBENBORG

Baby’s zien opgroeien tot onbevangen kinderen, die met een positief zelfbeeld in het leven staan en open staan voor wat op hen afkomt. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. En dat is waar onze toegevoegde waarde ligt: kinderen stimuleren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken, zodat ze straks met zelfvertrouwen in het leven staan.

Door mijn werk realiseer ik me elke dag hoe belangrijk het voor een kind is om vanaf de eerste dag van zijn of haar leven op te kunnen groeien in een veilig leefklimaat omringd met liefde, aandacht en geborgenheid. Helaas is voor veel kinderen deze veilige start geen vanzelfsprekendheid en groeien zij op in angst en onveiligheid. En daarom steunen wij het Babyhuis, zodat ook deze kinderen alle liefde en kansen krijgen die ze verdienen.
Hartelijke groet, Nicole

nicole-krabbenborg
janice-stoc

Regiomanager KindergardenJANICE STOC

Liefde en veiligheid zijn basisvoorwaarden voor een goede (emotionele) ontwikkeling en voor een gevoel de moeite waard te zijn. De baby’s en moeders, die wegens omstandigheden bij het Babyhuis komen, krijgen de warmte en liefde die ze nodig hebben om zich geborgen te blijven voelen, ook in een moeilijke tijd.

Bij Kindergarden werk ik elke dag met passie voor kinderen. En als je dit doet, wil je het doen voor alle kinderen. En misschien juist extra voor kinderen, waarvoor een veilige start niet vanzelfsprekend is. Wat mij aanspreekt is dat het Babyhuis voor kinderen, die onder ongelukkige omstandigheden ter wereld komen, eventuele schadelijke gevolgen beperkt of weg neemt. Ik vind het belangrijk dat kinderen het gevoel meekrijgen er te mogen zijn. Wat wij vandaag in kinderen investeren, geven we door voor de toekomst. En zo maken we, zoals Barbara zegt, de wereld samen een stukje mooier.

Ex-politicaSABINE UITSLAG

Albertje Sabine Uitslag was een Nederlands politica en voormalig lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal namens het CDA.

sabine-uitslag
quote-babyhuis
Hier proefde ik de warme, innoverende en inspirerende manier van denken en handelen, waarbij de moeders en kinderen echt voorop staan en waar gelijkwaardigheid een belangrijke kernwaarde is.

Stichting het Babyhuis

Doneren

Steun ons en doneer eenmalig aan het Babyhuis, iedere gift is welkom, groot of klein.