BABYHUIS LEIDEN

Het Babyhuis is een non-profit organisatie welke opvang, zorg en begeleiding biedt aan (aanstaande) moeders en baby’s. In het Babyhuis draaien het kernteam en het team vrijwilligers diensten en is er 24 uurs opvang en begeleiding.
  • INFORMATIE
  • TEAM
  • FOTO
  • CONTACT
ALGEMENE INFORMATIE

Stichting het Babyhuis is een initiatief dat opvang biedt aan baby’s, voor wie moeders tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben bij de zorg voor hun baby.

Medio 2019 staat de opening gepland voor Babyhuis Leiden. Tot die tijd kunt u terecht bij Babyhuis Dordrecht en Babyhuis Capelle a/d IJssel.

Het Babyhuis Leiden zal zich gaan vestigen in een pand naast de Lodewijkkerk in het centrum van Leidener zullen 8 moeders geplaatst kunnen worden. In het filmpje ziet u de huidige staat van het pand.
Op maandag 19 februari gaf Stichting het Babyhuis de eerste aftrap richting realisatie van het Babyhuis Leiden. Dat deet zij door de intentieverklaring te tekenen voor de huur van het pand aan de Steenschuur 17. Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door de Rooms Katholieke Lodewijkskerk uit Leiden. De Stichting is enorm dankbaar met de liefdevolle en humane steun van de kerk.

Om de locatie Babyhuis Leiden te realiseren zijn wij (voor een deel) afhankelijk van sponsoren en donaties. Help ons deze locatie te bouwen en steun het Babyhuis!

medewerkers-anette-verwoerd

Operationeel directeurANETTE VERWOERD

Vanaf de geboorte van het Babyhuis volgde ik de ontwikkelingen op de voet. Hier proefde ik de warme, innoverende en inspirerende manier van denken en handelen. Een wijze waarbij de moeders en kinderen echt voorop staan en waar gelijkwaardigheid een belangrijke kernwaarde is. Per 1 november 2017 startte ik als nieuwe operationeel directeur fulltime voor het Babyhuis. In deze rol leg ik de verbinding tussen het bestuur, het zorgteam en het Babyhuis, ondersteun ik bij het overdraagbaar maken van het mooie concept, zodat het Babyhuis kan groeien en stuur ik het kernteam aan. Na jarenlange management ervaring in diverse reguliere zorginstellingen ligt mijn uitdaging er om voor het Babyhuis geen onnodige “systeemwereld” in te richten met als doel zoveel mogelijk tijd, aandacht en geld naar de moeders en baby’s te laten gaan.

ADRES

Stichting het Babyhuis – locatie Leiden
Steenschuur 17
Leiden
info@het-babyhuis.nl

KVK-nummer 55178979
Bankrekeningnummer NL13 RABO 0332 6875 11

PERS & SPONSORING

info@het-babyhuis.nl

Om het voor mensen zo aantrekkelijk mogelijk te maken aan het Babyhuis te doneren hebben wij de ANBI-status.

erkend-leerbedrijf     anbi     SUNN-logo

quote-babyhuis
Elke dag realiseren we ons hoe belangrijk het voor een kind is om vanaf het prille begin op te kunnen groeien in een veilig leefklimaat omringd met liefde, aandacht en geborgenheid.

Stichting het Babyhuis

Doneren

Steun ons en doneer eenmalig aan het Babyhuis, iedere gift is welkom, groot of klein.

Bank NL74 RABO 0150 5241 96