SAMENWERKINGSPARTNERS

SAMEN STAAN WE STERK
Ouders kunnen direct bij het Babyhuis terecht, wij werken nauw samen met doorverwijzende instanties. Tijdens uw teamoverleg vertellen wij u graag over het Babyhuis. Neem gerust contact met ons op!
balans
BALANS GEZONDHEIDSCENTRUM

Balans Fysiotherapie, daar vindt u alle informatie over diensten, methodes en het professionele team van therapeuten.

BHV
BHV

BHV.NL heeft een groot aanbod aan cursussen en workshops. Deze bieden wij aan op verschillende manieren en op verschillende locaties, aansluitend op jouw wensen. Kijk op onze site naar de mogelijkheden.

enver
ENVER

Enver is er voor kinderen, jongeren, ouders en opvoeders. Voor een steuntje in de rug en voor zorg en ondersteuning als de ontwikkeling van een kind in het gedrang komt. Ons gezamenlijke doel is dat kinderen en jongeren kansrijk opgroeien en zich ontwikkelen tot volwassenen die meetellen en meedoen.

jes-coaching-paardenkracht
JES COACHING PAARDENKRACHT

Mijn coachingsmethode heet Equine Assisted Coaching. Dit betekent dat de ervaring – om zelf met een paard te werken – leerzaam is. Het geeft je eyeopeners, bewustwording en zelfkennis. Je hebt geen kennis of ervaring met paarden nodig. Je hoeft er niet op te rijden; we werken alleen vanaf de grond.

kindergarden
KINDERGARDEN

Baby’s zien opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Als professionals op het gebied van ontwikkeling leveren we een deskundige bijdrage aan de groei van kinderen in hun eerste vier – heel belangrijke – levensjaren. We moedigen kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

logo-MEE
MEE PLUS

Het Babyhuis Dordrecht wordt door MEE als samenwerkingspartner van harte verwelkomd. Soms komt een kindje dat geboren wordt in een gezin van jonge ouders met een verstandelijke beperking in ernstige problemen. De samenwerking tussen het Babyhuis en MEE kan juist voor deze kwetsbare mensen een menselijker en tegelijk ook deskundige ondersteuning bieden, waarbij toch de belangen van kindje voorop blijven staan.

no-kidding
NO KIDDING

NO KIDDING is een snelgroeiend landelijk netwerk tegen kindermishandeling. Het netwerk bestaat uit mensen die gezamenlijk een maatschappelijke beweging op gang brengen en die het taboe rond kindermishandeling willen doorbreken. De vrijwilligers in het netwerk zetten zich in om alle Nederlanders bewust te maken van de ernst en omvang van het probleem kindermishandeling.

pameijer
PAMEIJER

Pameijer vindt dat mensen met een (lichte) verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek thuis horen in de samenleving, net als ieder ander. Door aanwezig te zijn in de samenleving kunnen zij op een gewone, natuurlijke manier contacten en relaties met andere mensen ontwikkelen.

vivenz
VIVENZ

Vivenz is een organisatie voor maatschappelijke dienstverlening in de gemeentes Albrandswaard, Barendrecht, Comstrijen, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Beijerland, Ridderkerk en Zwijndrecht. Je kunt bij ons terecht voor professionele (kortdurende) hulp en dienstverlening bij problemen op het gebied van het persoonlijk en/of maatschappelijk functioneren.

foto van de keuken in het babyhuis
quote-babyhuis
Ik heb een betaalde baan en mijn werk in het Babyhuis. Het laatste geeft me zoveel meer voldoening. Ik ga er blij naar toe en kom blij thuis omdat ik daadwerkelijk wat bijdraag.

Stichting het Babyhuis

Doneren

Steun ons en doneer eenmalig aan het Babyhuis, iedere gift is welkom, groot of klein.

Bank NL74 RABO 0150 5241 96