SPONSOREN, SERVICECLUBS & FONDSEN

Hun steun is goud waard
Het Babyhuis kent inmiddels vele enthousiaste bedrijven en serviceclubs die zich op allerlei manieren inzetten om het Babyhuis en haar baby’s en moeders te helpen. Hier willen wij graag onze sponsoren, serviceclubs en fondsen in het zonnetje zetten en ze nog eens recht vanuit ons hart bedanken voor alle steun en support!

De afgelopen jaren werden er geweldige acties gehouden, waarbij de opbrengst voor het Babyhuis was. Deze bijdragen waren in de vorm van donaties, maar ook in natura. Zo werd het Babyhuis geholpen met de aanleg van een tuin, ontvingen wij luiers en voeding, vers fruit, een zwembadabonnement, nieuwe schoenen voor onze moeders etc. Geweldig, dat wij dankzij deze mooie initiatieven net dat extra kunnen betekenen voor onze moeders en baby’s.

In de gemeentelijke bijdragen zit geen ruimte voor welzijnsactiviteiten voor moeders. Door de enorme steun van onze sponsoren zijn wij in de gelegenheid om onze moeders activiteiten aan te bieden. Zo konden zij hierdoor gebruik maken van babyzwemmen, creatieve activiteiten, paardrijden, een beauty dag met een kappersbezoek of een dagje naar de dierentuin of klimbos. Ontspanning is van enorme waarde om onze moeders de rust en afleiding te bieden die soms zo nodig is.

Bent u ook enthousiast om sponsor te worden van het Babyhuis? Wilt u graag maatschappelijk verantwoord ondernemen en uw medewerkers periodiek vrijwilligerswerk bieden? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard komen wij graag vertellen over het Babyhuis. Bekijk ook alvast ons beleidsplan.

SPONSORS

dudok projectontwikkeling
mark-financiele-diensten
zenz logo
csv-makelaars
https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2019/09/vankekemfruit.jpg
kindergarden
https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2019/06/The_Hague_Real_Estate_Services.png
logo goppion

FONDSEN

Fred-Foundation-logo
https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo-Sint-Laurensfonds.png
oranjefonds
fonds1818
https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2019/06/hofje.png
facilicom
https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo_True_Blue2018_small.png
vat
kinderhulp
https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2019/06/rabobank.png
https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2019/06/elise-mathilde-logo.png
https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2019/07/Logo-Fonds.jpg
neven en nichten van zadelhoff

SERVICECLUBS

ladies circle leiden
kraalberg
quote-babyhuis
Als ik zie dat in Nederland het Babyhuis met een enorm hoog slagingspercentage, na een aantal maanden verblijf en intensieve begeleiding, ervoor zorgt dat moeders zelfstandig met hun baby in een eigen huisje wonen, dan raakt mij dat diep.

Stichting het Babyhuis

Doneren

Steun ons en doneer eenmalig aan het Babyhuis, iedere gift is welkom, groot of klein.