DIRECTE HULP NODIG?

ADRESSEN VOOR HULP BUITEN HET BABYHUIS
Ben jij zwanger of net bevallen en weet je niet wat je moet doen? Je kunt direct contact met ons opnemen voor meer informatie over plaatsing in het Babyhuis.
Hieronder vind je meerdere adressen om hulp te vragen als je dat wilt.
112

ALARMNUMMER 112

Het alarmnummer 112 is er voor spoedeisende hulp. Dus wanneer iemands leven in direct gevaar is of wanneer mensen getuigen zijn van een misdrijf. Bijvoorbeeld een inbraak, diefstal, moord of geweld.

antes groep
ANTES

Antes behandelt en begeleidt mensen met psychische problemen. Of het nu gaat om lichte psychische klachten of om verslaving en ernstige psychiatrische aandoeningen. Jongeren, volwassenen en ouderen: iedereen kan bij Antes terecht. Wij helpen u graag weer grip te krijgen op uw klachten.

https://het-babyhuis.nl/wp-content/uploads/2018/10/cf1f3e_32aa4462ed84445a9b1116c29c4f4a9amv2.png
GYNAIKON KLINIEKEN

De klinieken van CASA bieden informatie, advies en hulp op het gebied van seksualiteit, (permanente) anticonceptie, geslachtsziekte (soa), ongewenste zwangerschap en abortus. In een kleinschalige setting krijgen vrouwen (en mannen) persoonlijke aandacht van betrokken en gespecialiseerde professionals.

de hoop logo
DE HOOP

De Hoop biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van psychosociale, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Ook biedt De Hoop re-integratietrajecten en heeft zij preventieprojecten voor kinderen, tieners en ouders.

logo fiom
FIOM

De Fiom biedt gespecialiseerde psychosociale hulp, informatie en advies aan iedereen die problemen of vragen heeft op het gebied van onbedoelde zwangerschap, tienerzwangerschap en -ouderschap, zwangerschapsverlies, ongewenste kinderloosheid, afstand ter adoptie, adoptienazorg en (inter)nationale zoekacties naar familieleden.

logo-MEE
MEE DRECHTSTEDEN

Het Babyhuis Dordrecht wordt door MEE als samenwerkingspartner van harte verwelkomd. Soms komt een kindje dat geboren wordt in een gezin van jonge ouders met een verstandelijke beperking in ernstige problemen. De samenwerking tussen het Babyhuis en MEE kan juist voor deze kwetsbare mensen een menselijker en tegelijk ook deskundige ondersteuning bieden, waarbij toch de belangen van kindje voorop blijven staan.

logo politie
POLITIE

Naast het dagelijks werk heeft de politie specialistische taken. Deze taken staan op zichzelf en worden door ‘politiedeskundigen’ uitgevoerd ter ondersteuning van de basispolitiezorg.

logo siriz
SIRIZ

Siriz is er voor iedereen die met een onbedoelde zwangerschap te maken krijgt. We helpen bij het maken van een keuze, bieden professionele begeleiding en kijken samen naar de toekomst. Daarbij hebben we oog voor moeder, vader en (ongeboren) kind.

babyhuis-baby
quote-babyhuis
Ik heb een betaalde baan en mijn werk in het Babyhuis. Het laatste geeft me zoveel meer voldoening. Ik ga er blij naar toe en kom blij thuis omdat ik daadwerkelijk wat bijdraag.

Stichting het Babyhuis

Doneren

Steun ons en doneer eenmalig aan het Babyhuis, iedere gift is welkom, groot of klein.