30/01/2018
koningin maxima
koningin maxima
koningin maxima
koningin maxima
koningin maxima
koningin maxima
leiden-bouwtekening

Queen Máxima has paid a working visit to the Babyhuis. During her visit, she spoke with Barbara Muller, several employees and cooperation partners about the foundation and approach of the foundation.

28/03/2024

Feest voor Het Babyhuis: de plek in Dordrecht waar moeders in de problemen worden geholpen, bestaat tien jaar. Daar werd afgelopen donderdag bij stilgestaan in de Kunstkerk, waar heftige verhalen werden gedeeld maar ook een feestje werd gevierd.

23/12/2022

Ze zwierf 6 jaar lang over straat. Ook toen ze zwanger was. Baby Levi werd geboren en afgestaan. Tot Margot (40 jaar) begeleiding kreeg via de Beschermde Wieg en het Babyhuis. ‘Deze mensen hebben van mij een mooi persoon gemaakt.’

03/01/2022

Wist je dat Schiedam een heus babyhuis heeft? Schie TV besteedt er aandacht aan, tijdens een heus Schiedams kerstverhaal.

03/08/2021

Lionsclub Kraalberg zamelt geld in voor het Babyhuis! Wil jij mee doen aan deze bijzondere oldtimertour? Schrijf je dan in via de website otkraalberg.nl

28/04/2021

Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd onze oprichtster Barbara Muller vandaag te benoemen als ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

24/02/2020

Achter elk mens schuilt een verhaal, een verhaal dat het verdiend om belicht te worden. In dit verhaal mag ik u met trots meenemen in het leven van een moeder die ik heb mogen leren kennen tijdens mijn stage in het Babyhuis.

Stichting het Babyhuis

Doneren

Steun ons en doneer eenmalig aan het Babyhuis, iedere gift is welkom, groot of klein.